Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Arvokirja, rekisteri- ja tietosuojaseloste
 

1. Rekisteriseloste

1.1 Rekisterinpitäjä

Arvokirja
Isokatu 16 B 18
90100 Oulu
044 422 8801


1.2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Maria Saarenpää
Isokatu 16 B 18, 90100 Oulu
044 422 8801
maria.saarenparvokirja.fi


1.3 Rekisterin nimi

Arvokirja:n asiakas- ja markkinointirekisteri.


1.4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Arvokirja:n asiakas- ja markkinointirekisterissä olevia henkilötietoja käsitellään Arvokirja:n toiminnasta viestimiseksi, asiakkuussuhteiden hoitamiseksi, yrityksen markkinointiin sekä muiden yrityksen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on yrityksen oikeutettu etu, sopimus, sekä suostumus siltä osin, kun kyse on henkilön itse tilaamista uutiskirjeistä ja yksityishenkilöille kohdistetuista sähköisistä markkinointimateriaaleista.


1.5 Rekisterin tietosisältö

Asiakkuus- ja markkinointirekistereissä käsitellään seuraavien ryhmien henkilötietoja: asiakkaat, avainkumppanit, työnhakijat sekä muut yrityksen sidosryhmät sekä potentiaalisten asiakkaiden tiedot.

  • Rekisteröidyn yhteystiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Mahdolliset tiedot tehtävästä: titteli, työtehtävä, organisaation nimi, organisaation osoite, www-osoite
  • Asiakkuuteen liittyvät tiedot, kampanjat sekä tapahtumat, joihin henkilö on osallistunut
  • Mahdollinen suostumus suoramarkkinointiin


1.6 Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja käyttäjältä asiakassuhteen syntymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä.

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään sekä viranomaisten ylläpitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa.


1.7 Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä saattaa palveluja tarjotessaan käyttää eri puolilla maailmaa sijaitsevia resursseja ja palvelimia. Rekisterinpitäjä saattaa siirtää henkilötietoja palvelujen käyttömaan ulkopuolelle ja mahdollisesti myös EU-alueen ulkopuolisiin maihin, joiden tietosuojalainsäädäntö on erilainen. 

Näissä tapauksissa rekisterinpitäjä varmistaa, että tietojen siirrolle on olemassa oikeusperuste, ja että henkilötietojen siirtoon liittyvistä asianmukaisista suojatoimista on huolehdittu.


1.8 Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta, ja tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.


1.9 Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.


1.10 Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

 

2. Tietosuojaseloste

2.1 Henkilötiedot

Arvokirja noudattaa henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä henkilötietolakia ja muuta soveltuvaa lainsäädäntöä. Arvokirja ei käsittele käyttäjiin liittyviä henkilötietolain tarkoittamia arkaluonteisia henkilötietoja.

Henkilötietojen kerääminen

Arvokirja käyttää asiakasrekisterin nimi- ja osoitetietoja asiakassuhteen ylläpitoon ja muihin vastaaviin tarkoituksiin, sekä kehittääkseen palveluaan.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseksi. Henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää Arvokirja:n ja asiakkaan väliseen markkinointiviestintään, toiminnan kehittämiseen, kohdennetun sisällön tuottamiseen sekä henkilön työtehtäviin liittyvän informaation viestimiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.


2.2 Evästeet

Evästeiden perusteella pystymme parantamaan sivustomme toimivuutta, kehittämään tuottamiamme sisältöjä sekä tarjoamaan asiakkaillemme yksilöityä palvelua.

Mikäli sivustollamme vieraileva käyttäjä ei halua sallia evästeitä, voi evästeiden käytön estää käyttäjän internetselaimen asetuksista. Evästeet voivat olla tarpeellisia sivustomme ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.