Koulutukset

Koulutukset yrityksille

Miten tunnistat hyvin laaditun arviokirjan?  

Miten kiinteistön vakuusarvo määräytyy?                             

Kehitä asiantuntemustasi ja tilaa meiltä arvionnin koulutus.

Yrityskohtaiset koulutukset

 Ota yhteyttä ja kerro yrityksesi toiveet arvioinnin koulutuksesta. Tutustu alla oleviin koulutuspaketteihin.


Tilaa yrityksesi tarpeisiin sopiva arvioinnin koulutus

  • Arvioinnin koulutuspäivä
  • Arvioinnin pikabriiffaus
  • Kiinteistön kirjallinen arviolausunto
  • Huoneiston kirjallinen arviolausunto
  • Tehdyn arviolausunnon esittely
     

Tilaa koulutus

Varaa yrityksellesi arvioinnin koulutuspäivä!

Asiantuntevasta arvioijasta on apua tilinpäätöksissä, vuokrauksissa, osituksen ja perinnönjaon yhteydessä sekä riitatilanteissa. Haastava markkinatilanne edellyttää esimerkiksi pankeilta yhä huolellisempaa ja säännöllisempää vakuusarviointia. Kiinteistökaupan erityistilanteissa; mm. ulosmittauksissa, velkasaneerauksissa ja edunvalvonnassa tarvitaan usein kokenutta arvioitsijaa.

Arvioinnin koulutuspäivässä opitaan tunnistamaan laadukas ja ammattimaisesti laadittu arviokirja,  saadaan valmiuksia arviolausunnon tekemiseen. Koulutuksessa perehdytään hyvään kiinteistönarviointitapaan, markkinainformaation käyttöön sekä arviointimenetelmien soveltamiseen asuntojen ja asuinkiinteistöjen arvioinnissa.

Kiinteistöarvioinnin kouluttajana Maria Saarenpää on toiminut kiinteistönvälittäjänä Oulun seudulla vuodesta 2000. Maria on tehnyt n. 1000 kiinteistökauppaa ja vuosittain hän laatii noin 50 kirjallista arviointia. Marian erityisosaamisena ovat vaativat kiinteistökaupat.  Maria on Ylempi kiinteistönvälittäjä, joka on kiinteistönvälitysalan korkein oppiarvo. Lisäksi Maria on Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), joka on Keskuskauppakamarin kiinteistönarviointilautakunnan hyväksymä asiantuntija. AKA:lla on arviointitehtäviin soveltuva koulutus ja pitkä työkokemus arviointialalta. Pätevyys osoitetaan suorittamalla vaativa AKA-koe hyväksytysti. AKAt ovat sitoutuneet noudattamaan kiinteistönarviointilautakunnan sääntöjä, ohjeita ja määräyksiä, Hyvää kiinteistöarviointitapaa sekä kansainvälistä arviointistandardia.

Koulutuksen kohderyhmä

Asuntojen ja asuinkiinteistöjen arviointeja tekevät arviomiehet, kiinteistönvälittäjät ja arviointeja käyttävät asiantuntijat eimerkiksi pankkitoimihenkilöt, ulosottomiehet ja asianajajat.

Koulutuksen hinta

980 €/koulutuspäivä riippumatta osallistujamäärästä. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero ja matkakulut


Lisätiedot ja varaukset

Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita 044 422 8801