Kaupanvahvistus

Kaupanvahvistaja

Oulu  Haukipudas  Ii

Tilaa tästä kaupanvahvistaja Ouluun, Haukiputaalle tai Iihin vahvistamaan kiinteistön kauppa tai lahja. Tarvittaessa laadimme myös kauppa- tai lahjakirjan. Huolehdimme myös lainhuutohakemuksen maanmittauslaitokselle.

Tilaa kaupanvahvistus tästä

 

Kaupanvahvistusmaksu

Kaupanvahvistusmaksu on 120 euroa.  Kaupanvahvistusmaksun maksaa joko ostaja tai myyjä kokonaisuudessaan tai sitten maksu laitetaan osapuolten kesken puoleksi. Vahvistus voidaan maksaa käteisellä tai laskulla.
 

Kiinteistön luovutuskirja lainhuuto

Kiinteistön luovutuskirja esimerksi kauppakirja on tehtävä  määrämuodossa ollakseen pätevä. Määrämuotoisuus tarkoittaa, että luovutuskirjasta on käytävä ilmi tietyt asiat.

Kun maa vaihtaa omistajaa, on uuden omistajan rekisteröitävä omistusoikeutensa. Omistusoikeus rekisteröidään hakemalla lainhuutoa. Vain lainhuudatettu kiinteistö voidaan kiinnittää ja käyttää velan vakuutena. Lainhuuto merkitään julkiseen lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin.

Lainhuutoa myöntäessään maanmittauslaitoksen kirjaamissihteeri tarkistaa, että kiinteistön luovutuskirja on tehty muotosäännöksiä noudattaen ja ettei siinä ole pätemättömiä ehtoja. Lainhuutoa ei voi myöntää, jos luovutuskirjaa ei olla tehty oikein.

Paras tapa varmistaa kiinteistön luovutuskirjan oikeellisuus on teettää se kiinteistökaupan ammattilaisella.

Tarvitsetko myös kauppakirjaa tai lahjakirjaa?

 


Tilaa kaupanvahvistus

Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita:

Kaupanvahvistajat:

Maria Saarenpää
044 422 8801
Oulun maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja. Tunnus: 402875/184

Jani Saarenpää
044 422 8802

Oulun maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja. Tunnus: 402875/

Kari Simppula                                                                                            040 362 0994                                                                                      Oulun maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja. Tunnus:  402875/115

Pyydä meiltä myös tarjous kauppakirjan tai lahjakirjan teosta