Soita 044 422 8801 / 044 422 8802

Paikallista isännöintiä!

  • Harkitseeko taloyhtiönne isännöitsijäpalvelun hankkimista?
  • Keskityykö nykyinen isännöitsijänne tarpeeksi juuri teidän taloyhtiönne asioihin?
  • Tuntuuko että asioita voitaisiin hoitaa nykyistä ripeämmin?
  • Olisiko aika kilpailuttaa isännöinnin hinta ajan tasalle?

Etumme suuriin toimistoihin verrattuna on se että meillä yksi isännöitsijä vastaa asiakasyhtiöidensä hoidosta kokonaisvaltaisesti, jolloin asiat hoituvat sujuvasti ja ripeästi ilman delegointia ja informaatiokatkoksia. Opimme tuntemaan asiakasyhtiöidemme ihmiset nimeltä, ja me tulemme helposti tutuiksi. Olemme helposti tavoitettavissa ja panostamme työssämme myös asiakaspalveluun! Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä, taloyhtiön koosta riippumatta.

Asiakkaamme voivat olla varmoja, että taloyhtiön taloudenpito on mahdollisimman kustannustehokasta ja hyvin suunniteltua. Toisinaan voi käydä jopa niin, että ammatti-isännöintiin siirtyessä taloyhtiön kustannuksista löytyy säästöjä jo isännöintipalkkion verran, ja palvelutaso osakkaille nousee vastiketta korottamatta. Pyrimme suunnittelemaan taloyhtiöiden elinkaaristrategian osakkaiden kannalta taloudellisesti ja kiinteistön arvoa nostavasti. Autamme veloituksetta myös taloyhtiön hallitusta isännöitsijän vaihtoon liittyvissä asioissa.

Paikallisina isännöitsijöinä tunnemme myös eri alojen yhteistyökumppanit ja käytämme taloyhtiöiden ostopalveluihin vain luotettavia ja kokeneita yrityksiä.

Käytössämme on nykyaikainen isännöintiohjelmisto. Sillä hoidamme ammattimaisesti mm. kirjanpidon ja vastikkeiden valvonnan ja esimerkiksi vesilaskutukset.

Isännöintitoimistomme sijaitsee Haukiputaan keskustassa Kodin Arvokirja – liiketilassa osoitteessa Revontie 2 (1.krs), Haukipudas. .

Noudatamme kaikessa toiminnassamme hyvää isännöintitapaa, Suomen kiinteistöliiton isännöitsijän tehtäväluetteloa sekä isännöintipalvelujen yleisiä sopimusehtoja.

Ota yhteyttä tai käy juttusilla toimistollamme! Luottamuksenne on meille kunnia-asia!


 

Jani Saarenpää

Pyydä tarjous yhtiösi isännöinnistä!

Lähetä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai soita 044 422 8801 / 044 422 8802

Yhteystiedot

Kiitoksia yhteydenotosta

Yhteydenotto onnistuneesti lähetetty.

Kysy lisätietoja! Isännöitsijä Jani Saarenpää p. 044 422 8802

Kodin Arvokirja.fi | Revontie 2, 90830 Haukipudas | Puh. 044 422 8801 / 044 422 8802 | etunimi.sukunimrvokirja.fi

AKA – Auktorisoitu kiinteistöarvioija