Soita 044 422 8801 / 044 422 8802

ASUNNON HINTA-ARVIO PANKKIA TAI PERUKIRJAA VARTEN

  • Hinta 150 € *
  • Sisältää käynnin arvionnin kohteessa
  • Arviolausunnon saa heti paikanpäällä
  • Vakuusarvio perustuu toteutuneisiin ja vertailukelpoisiin  kauppoihin  samalla alueella

Asunnon hinta-arvio pankkia tai perukirjaa varten – palvelu on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat esimerkiksi asunnosta, kesämökistä tai tontista hinta-arvion pankin vakuusarviota tai perukirjaa varten. Asunnon vakuusarviointi pankkia varten on niinsanottu suppea arvio, jota varten arvioitsija on perehtynyt laajaa kirjallista hinta-arvioita suppeammin arvioitavaan kohteeseen.  Esimerkiksi arvioitsijalla ei ole ollut välttämättä käytössä arvion kohteeseen kohdistuvia asiakirjoja kuten esimerkiksi kiinteistörekisteriotetta. Arviota varten arvioitsija on käynyt arvion kohteessa paikan päällä, haastatellut arvion kohteen omistajia ja tutustunut alueen markkinatilanteeseen . Suullinen hinta-arvio perustuu toteutuneisiin ja vertailukelpoisiin kauppoihin samalla alueella. Arviolausunto on laajuudeltaan yhden  A4 tulosteen kokoinen.

*Vakuusarviointi pankkia varten – palvelun hinta on 150 € silloin kuin arvion kohde sijaitsee 20 km etäisyydellä Haukiputaan keskustasta. Muussa tapauksessa palvelun tarjoaja antaa vakuusarvioinnin kustannuksesta tarjouksen.

Arvion  tarkoituksena on "Markkinahinnan, todennäköisen velattoman kauppahinnan, määrittäminen, jolla omaisuus arvopäivänä vaihtaisi omistajaa liiketoimeen halukkaiden ja toisistaan riippumattomien myyjän ja ostajan välillä asianmukaisen markkinoinnin jälkeen osapuolten toimiessa asiantuntevasti, harkitusti ja ilman pakkoa."

(International Valuation Standards IVS 2013)

MARIA SAARENPÄÄ p. 044 422 8801

AUKTORISOITU KIINTEISTÖARVIOITSIJA, AKA               (Asuntoauktorisointi)

Auktorisoinnilla taataan arvioitsijan ammattitaito sekä arviolausunnon laatu.

Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) on Keskuskauppakamarin kiinteistönarviointilautakunnan hyväksymä asiantuntija. AKA-arvioijasta on apua, kun tarvitaan puolueetonta ja asiantuntevaa arviota esimerkiksi vaativimpien kiinteistökauppojen yhteydessä, vakuusarvioinneissa, tilinpäätöksissä, vuokrauksissa, osituksen ja perinnönjaon yhteydessä sekä riitatilanteissa. AKA määrittää toimeksiannon perusteella kiinteistön arvon ja laatii kirjallisen arviolausunnon.

AKA :lla on arviointitehtäviin soveltuva koulutus ja pitkä työkokemus arviointialalta. Pätevyys osoitetaan suorittamalla vaativa AKA-koe hyväksytysti. AKAt ovat sitoutuneet noudattamaan kiinteistönarviointilautakunnan sääntöjä, ohjeita ja määräyksiä, Hyvää kiinteistöarviointitapaa sekä kansainvälistä arviointistandardia


 


Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Lasku suoritetusta palvelusta annetaan toimeksiantajalle heti palvelun tuottamisen jälkeen. Maksuaikaa on 7 päivää. Tarvittaessa maksun voi suorittaa osamaksuna.

 

Isännöinti Kodin Arvokirja, Oulu Haukipudas

" Olen työskennellyt Oulun seudulla kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2000. Erityisosaamiseni ovat vaativat kiinteistökaupat. Ylemmän kiinteistönvälittäjä tutkinnon suorittamalla olen osoittanut korkeatasoista osaamista kiinteistönvälitysalan eri tehtävien hoidossa. Auktorisoidulta kiinteistöarvioitsijalta saat alueen luotettavimman ja ammattitaitoisimman kiinteistöarvion."

 Maria Saarenpää

Tilaa Hinta-arvio

Lähetä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai soita 044 422 8801 / 044 422 8802

Yhteystiedot

Kiitoksia yhteydenotosta

Yhteydenotto onnistuneesti lähetetty.

Kysy lisätietoja: Kiinteistönvälittäjä Maria Saarenpää p. 044 422 8801

Kodin Arvokirja.fi | Revontie 2, 90830 Haukipudas | Puh. 044 422 8801 / 044 422 8802 | etunimi.sukunimrvokirja.fi

AKA – Auktorisoitu kiinteistöarvioija